Voor al uw nieuwbouw, verbouw en renovatie.

Contact:

Voorsteven 5
4871 DX Etten-Leur
Tel: 076-5019173
Fax: 076-5012337
Email: info@pellis-bouw.nl

Over ons

Bert Pellis werkt sinds 1989 als zelfstandig aannemer in Etten-Leur. Eerst onder de naam Onderhoudsbedrijf B. Pellis, een eenmanszaak die zich vooral bezig hield met klein onderhoudswerk. Door de jaren heen heeft het bedrijf door het leveren van goede kwaliteit en mond-op-mond reclame kunnen groeien tot wat nu is: aannemingsbedrijf Pellis VOF, een bedrijf met inmiddels ruim 20 jaar ervaring in en om Etten-Leur.

Familiebedrijf

Bert en Nellie Pellis en hun zoon Mark leiden dit familiebedrijf vanuit hun bedrijfspand aan de Voorsteven in Etten-Leur. 8 ervaren en kundige bouwvakkers voeren de projecten uit. Aannemingsbedrijf Pellis richt zich op alle segmenten van het bouwen en verbouwen. Lees meer over de werkzaamheden die we voor u kunnen verrichten.

Onze werkwijze

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak. Wanneer een klant ons benadert met een probleem of verzoek, bekijken wij in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden. Met een potlood in de hand tekenen Bert en Mark direct de idee├źn voor u uit. We kunnen ook met u naar vergelijkbare, eerder uitgevoerde projecten gaan kijken. Zodat u weet wat de veranderingen voor uw woning betekenen.

De mogelijkheden worden vervolgens voor u berekend in een offerte. Deze bespreken we met u in een volgende afspraak. Wanneer u de keuze heeft gemaakt, wordt een planning gemaakt voor de uitvoering van de werkzaamheden. Tijdens de verbouwing kunt u geregeld een bezoek verwachten van Bert of Mark en natuurlijk op ieder moment uw vragen stellen.

Tijdens de oplevering lopen wij samen met u alle werkzaamheden door. Is alles naar wens opgeleverd? Komt u nog openstaande punten tegen, dan wordt dat opgelost. Vervolgens rest u niets dan te genieten van uw nieuwe woning!

Heeft u bouw- of verbouwplannen? Bel of mail ons dan voor een afspraak.

Erkend leerbedrijf

Aannemingsbedrijf Pellis leidt ook leerling bouwvakkers op. Wij zijn erkend door Fundeon, het Kenniscentrum Beroepsonderwijs voor de bouw, infra en gespecialiseerde aannemerij.

Het team van aannemingsbedrijf Pellis VOF

Wilt u een online offerte aanvragen?

Heeft u een woonwens en wilt u een persoonlijke afspraak met ons maken? Vul het contactformulier in en wij bellen u voor een afspraak.

Van Kavel tot kasteel