Aangenaam!

Vakmanschap, authentiek, persoonlijke aandacht, betrouwbaar en netjes. Dat zijn de woorden die je hoort als je aan klanten vraagt wat zij van aannemingsbedrijf Pellis uit Etten-Leur vinden. Het zijn kenmerken waar veel waarde aan wordt gehecht als je met een aannemer in zee gaat.

Persoonlijke aanpak

Een echt familiebedrijf

Pellis is een echt familiebedrijf dat geleid wordt door Mark Pellis. Hij heeft het stokje overgenomen van vader Bert die het bedrijf in 1989 oprichtte.  Mark zet de lijn van zijn vader door. Als vakman die weet waarover hij praat en als spil tussen zijn werkmannen. Mark is overtuigend naar zijn klanten en niet te beroerd om zelf zijn werkhandschoenen aan te doen.

Offerte uitwerken op kantoor

Een trouw bouwteam

Veelzeggend is dat we al jaren met hetzelfde bouwteam werken dat momenteel bestaat uit 10 man. Het team is een combinatie van ervaring en talent. Mannen die al meer dan twintig jaar bij ons in dienst zijn maar ook enkele leergierige jongeren die zich steeds verder ontwikkelen. De mannen zijn goed op elkaar ingespeeld. Essentieel om een bouwproject succesvol af te ronden.

De dingen die je niet ziet

De website laat verschillende van onze werken zien. Natuurlijk trekt een strakke moderne keuken de aandacht en toont een uitbouw wat je kunt doen met licht en ruimte. Maar het gaat ons ook om de dingen die je niet ziet. De leidingen die precies op de goede plaats moeten zitten. De fundering waarop een huis of kantoor gebouwd is.

Kortom, we zijn een aannemingsbedrijf waar je op kunt bouwen. We leveren kwaliteit maar begrijpen ook goed dat je een werkplaats aan het einde van de dag netjes achterlaat. 

"Iedere dag de rommel opgeruimd."

Wat klanten over ons zeggen
"De mannen van Pellis zijn zeer goed in de afwerking. Wat ons ook aansprak is dat zij aan het einde van de werkdag de rommel opruimden en ons huis keurig achterlieten."
Fam. Geerts
1/3

Goede communicatie

We gaan voor kwaliteit

nieuwbouw auto

Al jaren hetzelfde bouwteam

Creatieve oplossingen

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons en we helpen je graag verder.