Onze werkwijze

Wilt u meer ruimte in uw woning of kantoor? Worden uw ideeën over een nieuwe keuken concreet? Is een dakkapel gewenst? Aannemingsbedrijf Pellis gaat graag voor u aan de slag. Wij beseffen heel goed dat een (aan)bouw of verbouwing voor u als klant ingrijpend is en een behoorlijke investering. Daarom kiezen wij voor een persoonlijke en op maat aanpak. Vanaf het eerste contact tot na de oplevering.

Persoonlijke aanpak

Wij gaan voor een persoonlijke aanpak

Een goed begin is het halve werk. Daarom hechten wij veel waarde aan de eerste kennismaking op de plek waar de verbouwing gaat plaatsvinden. Samen bekijken we de mogelijkheden en doen we suggesties. Mark Pellis heeft niet voor niets altijd zijn rolmaat en schetsblok op zak. We kunnen altijd naar vergelijkbare al uitgevoerde projecten gaan kijken om u een idee te geven.

Offerte uitwerken

Offerte uitwerken

Wij werken onze schetsen verder uit en vragen prijzen op bij leveranciers. Dan berekenen we de mogelijkheden en stellen we een overzichtelijke offerte op. Deze bespreken we in een volgende afspraak. Uiteraard kunt u uw wensen dan nog bijstellen. U krijgt de tijd om er over na te denken en een beslissing te nemen.

Teamfoto voor het pand in Etten-Leur

Planning & uitvoering

Nadat u ons een akkoord hebt gegeven maken wij een gedetailleerde planning. Van de start tot en met de oplevering. Hier plannen we ook de onderaannemers en leveranciers in. Voor ons noodzakelijk om efficiënt aan de slag te kunnen en u weet waar u aan toe bent.

Vervolgens gaan onze gekwalificeerde werkmannen aan de slag. Zij werken zorgvuldig en laten aan het einde van de werkdag alles netjes achter. Mark komt tijdens de verbouwing geregeld langs om te kijken hoe het er voor staat. Natuurlijk kunt u op ieder moment vragen stellen.

Oplevering woonkamer

Oplevering

Tijdens de oplevering bekijken we samen met u alle uitgevoerde werkzaamheden. Als we dan nog openstaande punten tegenkomen, dan wordt dat opgelost. Ten slotte kunt u zelf aan de slag voor uw eigen ‘finishing touch’.

"Wekelijks een voortgangsoverleg, heel prettig!"

Wat klanten over ons zeggen
"Wat kenmerkend is voor Pellis is dat er gedurende het gehele bouwproces met je wordt meegedacht. Dat begint al bij de aankoop van het huis. Of het nou gaat om grote aanpassingen of details. Elke week hadden we overleg om de voortgang te bespreken. Zeer prettig! Zo ben je constant op de hoogte. Mocht je tussendoor een vraag hebben dan is Mark Pellis bijna altijd bereikbaar. Hij neemt echt de tijd voor je."
Fam. Bastiaansen
1/3

Altijd bereikbaar voor vragen

Wij denken met u mee

nieuwbouw auto

Al jaren hetzelfde bouwteam

We gaan voor kwaliteit

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons en we helpen je graag verder.